notícies, Sin categoría

Plec d’ al·legacions al projecte pilot de l’ Ajuntament de Barcelona per habilitar una part de la Platja de Llevant per a persones amb gos durant la temporada de bany

La Plataforma espaigosbcn, amb el suport de les entitats UDOLS, FUTURANIMAL, ASSOCIACIÓ PER A LA PROTECCIÓ DELS GPP’s i ASSOCIACIÓ PROTECTORA DE LLEBRERS GALGOS 112, més 1365 signatures recollides per responsables de gossos al barri de PobleNou, han presentat en data d’ avui, dimarts 26 d’ Abril de 2016, un plec d’ al·legacions al projecte pilot de l’ Ajuntament de Barcelona per habilitar una part de la Platja de Llevant per a persones amb gos durant la temporada de bany. Podeu consultar aquest document aqui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s