Sin categoría

Per una revetlla sense patiment

La fòbia a sorolls forts és molt comú en gossos i en molts altres animals com gats, cavalls, animals de granja i animals silvestres. El pànic que provoca en animals origina fugides i accidents que poden acabar en un desenllaç tràgic.

Sant Joan és una de les festes més arrelades als Països Catalans. A Barcelona hi ha molta tradició d’encendre fogueres i llençar focs d’artifici durant la nit de la revetlla.

Però el que tradicionalment era llançar petards 2 o 3 dies abans de la revetlla s’ha convertit en un inacabable suplici durant moltes setmanes.

Considerem que els consistoris han de limitar la utilització de pirotècnia convencional a llocs i horaris molt concrets i apostar per nous models més silenciosos.

Si creus que cal prendre mesures per alleujar l’afectació que té la celebració de Sant Joan, pots reclamar a l’Ajuntament de Barcelona, a la Síndica de Greuges de Barcelona i a la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB)

Et facilitem una carta model perquè ho facis. Descarrega-te-la aquí i envia-la a:

Queixes Ajuntament

sindicadegreuges@bcn.cat

Associació de veïns de Barcelona

Por una verbena sin sufrimiento

La fobia a ruidos fuertes es muy común en perros y en muchos otros animales como gatos, caballos, animales de granja y animales silvestres. El pánico que les provoca origina huidas y accidentes en ocasiones mortales.

Sant Joan es una de las fiestas más arraigadas en los Països Catalans. En Barcelona hay mucha tradición de encender hogueras y tirar petardos durante la noche de verbena.

Pero lo que tradicionalmente era tirar petardos 2 ó 3 días antes de la verbena se ha convertido en un interminable suplicio que dura semanas.

Consideramos que los ayuntamientos deben limitar la utilización de pirotecnia convencional en sitios y lugares concretos y apostar por nuevos modelos más silenciosos.

Si crees que hay que tomar medidas para aliviar la afectación de la celebración de Sant Joan puedes reclamar al Ayuntamiento de Barcelona, a la Síndica de Greuges de Barcelona y a la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB).

Te facilitamos una carta modelo para que lo hagas. Descárgatela aquí y envíala a:

Queixes Ajuntament

sindicadegreuges@bcn.cat

Associació de veïns de Barcelona

Un pensament sobre “Per una revetlla sense patiment”

  1. Muchas gracias por darnos la oportunidad de presentar nuestra voz de protesta.
    Tal y como lo mencionan nosotros somos la voz de nuestras mascotas, ojala ahora si sean escuchadas!!!…

    Saludos,

    Franco J.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s