notícies, portada, Sin categoría

6è aniversari d’EspaiGos Barcelona

Aquest dissabte passat, dia 16, vam celebrar el 6è aniversari de la Plataforma ciutadana Espai Gos Barcelona, als Jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel.

@jlg.arte ens va obsequiar amb un espectacular mural, representatiu de la reivindicació constant, sostinguda, imparable i creixent de la Plataforma: acabar amb la marginació a la què sotmet l’Ajuntament de Barcelona a les persones i famílies amb gos, i recuperar el seu dret de ciutadans a fer ús de la via pública.

El nostre agraïment més profund a aquest grandíssim artista, @jlg.arte, per la seva professionalitat, compromís i dedicació. També donem les gràcies a totes les persones i famílies amb gos que vàreu venir a la festa. Va ser un dia bonic per a tothom: persones i gossos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s