notícies, portada, Sin categoría

UN MES DE MAIG INTENS!!

Durant aquest mes s’han fet diverses actuacions des de la plataforma.
Ens hem reunit amb diferents representants dels grups municipals, per tal d’informar qui som i que volem. L’acollida ha estan bona.

El passat dia 31 de Maig vam tenir una reunió amb la cap del departament de benestar animal, la Sr. Ortonoves, i la comissionada d’ecologia, la Sr. Herrero.

La finalitat d’aquesta trobada era presentar-nos com a Plataforma i exposar els nostres dubtes respecte al desplegament de l’ordenança pel que fa a la conducció de gossos a l’espai públic, així com transmetre la nostra voluntat de participar activament en el seu desenvolupament. 
Tot i manifestar de la manera més resumida possible algunes de les demandes de la plataforma i fer palesa la necessitat de trobar punts d’acord amb els veïns i veïnes de la ciutat, és evident que es tracta d’un tema complex on intervenen molts factors, per la qual cosa, amb una sola reunió no n’hi ha prou per aprofundir suficient. Així doncs, la sra. Herrero i la sra. Ortonves, es van comprometre a reobrir la comissió per tractar la conducció de gossos a l’espai públic amb el següent procediment:


– Juny, reunió del consell de benestar animal, on es plantejarà la reobertura de la comissió.
– Octubre, reunió de la comissió, on la plataforma ja formarà part de la mateixa.

A l’assemblea del dia 13, es varen presentar els representants de districte, en aquests moments hi ha representants a: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gracia, Horta-Guinardó i Sant Andreu. Faltaria doncs, cobrir els districtes de Nou Barris i Sant Martí.

En la reunió dels diferents representants de districte, es va acordar elaborar documents per presentar espais de convivència a l’ajuntament. Endegar converses amb les diferents associacions de veïns, per tal de buscar solucions consensuades. Proposar als diferents grups municipals de l’ajuntament als barris trobades periòdiques per tractar tant la construcció de les noves àrees, el manteniment i millorar de les que hi ha actualment i les propostes de les zones de convivència o espais compartits.

La feina des dels districtes és molt important!!! Per això us animem a participar activament amb els vostres representants per tal de poder identificar les millors opcions pels espais compartits i la millora de les àrees d’esbarjo.
Us podeu posar en contacte a través del mail espaigosbcn@gmail.com identificant el districte/barri en la finestreta “Asunto”. Allà ens podeu fer arribar queixes, demandes, idees i tot allò que considereu útil per el nostre objectiu d’aconseguir espais de qualitat i convivència.

Us animem també a col·laborar activament als districtes. Tot i haver representats de gairebé tots ens en falten dos, la feina és molta i el temps poc, per tant, com més siguem millor feina farem!!

Continuem treballant!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s