notícies, Sin categoría

Aquesta setmana Espai Gos Bcn assistirà a la presentació del PAD d’Horta -Guinado 2016-2019

El proper dijous 24 de febrer, Espai Gos Bcn assistirà a la sessió informativa del PAD de Horta-Guinardó, una sessió pública amb diverses entitats veïnals, on la Plataforma aprofitarà per posar de manifest:

  1. La manca d’espais de llibertat amb gossos, on els veïns i les veïnes amb els seus animals puguin gaudir dels espais públics amb normalitat, en les mateixes condicions que la resta de ciutadans.
  2. El mal estat dels “pipicans” actuals.
  3. La necessitat de construir espais tancats per gossos i gosses als barris on no n’hi han, que són un total de 6 al districte: Can Baró, La Font d’en Fargues, La Teixonera, Montbau, La Clota i Horta.
  4. La necessitat de “zones d’ús compartit” segons les necessitats dels veïns i veïnes i no en funció de l’espai disponible.
  5. La necessitat de compromís per part de l’Ajuntament d’aplicar les sancions establertes per la llei pel que fa a la recollida dels excrements dels animals.
  6. La necessitat de dur a terme campanyes educatives adreçades al públic en general, tinguin o no animals de companya, per conscienciar sobre la responsabilitat que implica la tinença d’animals.

 

1455556823

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s