notícies

Al Baix Guinardó comencen les mobilitzacions

VINE EL DIA 28 DE GENER DE 12h A 14h A FER UN VERMUT I AJUDA’NS A TAPAR “LA TANCA DE LA VERGONYA”.

L’Ajuntament ens vol treure l’únic espai de trobada que els veïns i veïnes amb gos/a tenim al barri: els Jardins Hiroshima, a la part de dalt del Parc de les Aigües (c/ Camèlies 80). Un espai que només fem servir nosaltres des de fa molts i molts anys. Ara han tancat una part dels jardins per posar plantes perilloses, urticants, amb punxes i tallants per tal d’inhabilitar gran part de l’espai, i a més ens volen limitar l’horari per anar-hi de 6 a 8 h del matí i de 21 a 00 h de la nit.. 4 hores al dia en horaris ridículs.

AL BAIX GUINARDÓ ENS POSEN CONTRA LES PUNXES I NOSALTRES REACCIONEM.

SUMA-T’HI!

PARTICIPA EN LA PRIMERA ACCIÓ ALS JARDINS HIROSHIMA. Envia’ns una o més fotos del teu gos o gossa amb una frase reivindicativa al correu espaigosbcn.hortaguinardo@gmail.com sobre allò que està passant, segur que també al teu barri.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s