inici, normativa, notícies, Sin categoría

Ens estan vacil·lant? “Fake news” de les polítiques de benestar animal.

La nova Ordenança per a la Protecció, Tinença i Venda d’animals de Barcelona s’ha estat anunciant com un gran pas endavant que havia de fer de la nostra ciutat un lloc capdavanter en protecció animal.
Pel que fa als gossos, però, no est sent així.

 

Darrere d'”exitosos” projectes com la platja per a gossos s’amaga una política cada cop més restrictiva d’accés a l’espai públic i de segregació a zones què, curiosament, cada cop tenen menys metres quadrats.
Acabades les moratòries i a poques setmanes de la darrera fase de desplegament de l’Ordenança cal que les persones que convivim amb gossos (al voltant d’un 20% de les famílies de la ciutat) prenguem consciència del que ens espera i fem front comú per reclamar el nostre dret a ser tractats com la resta de ciutadans, posant en evidència un model de gestió del tot inviable i que contravé aspectes fonamentals de benestar animal per als gossos de la nostra ciutat. I tret drets a les persones responsables d’aquests davant la resta de la ciutadania de la ciutat.

Si tu també penses que ens estan vacil·lant, vine a informar-te’n el proper 16 de febrer a les 19 h a l’Auditori de Can Batlló.

Cartell xerrada PLATAFORMA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s