inici, notícies, portada, Sin categoría

Comunicat de premsa

Davant algunes noticies i informacions que hem vist reflectides a la premsa els últims dies, Espai Gos Bcn Realitza el següent comunicat

ESPAI GOS BCN és una plataforma ciutadana que té com objectiu unir forces amb totes les persones responsables de gossos de Barcelona que ho desitgin, amb la finalitat de ser un interlocutor amb l’ Ajuntament a l’ hora de fer el desplegament de l’ Ordenança Municipal de Protecció, Tinença i Venda d’ Animals, aprovada per l’ Ajuntament de Barcelona el 2014, pel que fa al disseny i distribució dels espais de llibertat amb gos, on s’ inclouen els espais compartits i les zones d’ esbarjo ( tancades) previstos a la ciutat.

És també objectiu d’ aquesta Plataforma lluitar per tal que Barcelona compti amb espais suficients i adients que permetin la correcta socialització i esbarjo dels gossos que hi viuen, així com que es respectin els drets de les persones que conviuen amb un gos a utilitzar l’espai públic tal i com fan els diferents col·lectius de la ciutat.

Com a Plataforma treballarem per garantir els nostres objectius amb els representants de l’Administració, sigui qui sigui qui la gestioni.

Per tant i amb uns objectius molt concrets que es centren en el benestar animal i els drets de les persones amb gos, no entrarem a valorar cap gestió per part de l’Administració que no estigui directament relacionada amb els nostres objectius. La resta de gestions que afecten al funcionament de la ciutat queden per tant fora de l’àmbit d’actuació de la Plataforma i en la llibertat individual de cadascun dels seu membres.

En cap cas la Plataforma es posicionarà al costat de cap formació política, ni permetrà que s’utilitzi el seu nom en campanyes promogudes o recolzades per cap partit polític. 

 

Comunicat premsa Espaigosbcn

2 pensaments sobre “Comunicat de premsa”

  1. Hola soc la Lluisa comparteixo la meva vida amb una gossa de 3 anys, vivid a bcn I treballo a un hospital veterinari. M agradaria poder rebre un pdf per recollir firmas en contra de la nova ordenança per poder posar al abast de la gent que ve al centre on treballo.
    Moltes gracies

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s