notícies

La Plataforma Espai Gos Bcn entra a formar part del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals

El Consell Municipal De Convivència, Defensa i Protecció Dels Animals és un òrgan de participació ciutadana format per les entitats de Barcelona que treballen per la bona convivència entre persones i animals i els drets d’aquells. Entre d’elles, Udols, Libera, Anima Naturalis i Futur Animal, entitats adherides a la Plataforma.

Fa any i mig l’Espai Gos Bcn va sol·licitar formar-hi part per poder participar d’una forma activa en les propostes i decisions que es prenen pel que fa a les polítiques de l’Ajuntament envers les persones amb gossos de la ciutat. I, ahir, a la reunió ordinària del Consell, per fi, la Plataforma va ser acceptada com a membre.

Al Consell es treballa per comissions, i la Plataforma formarà part de la creada per revisar l’Ordenança Municipal de Protecció Tinença i Venda d’Animals que afecta l’ús que les persones amb gos podem fer (o no) de l’espai públic.

Tot i que el Consell és un òrgan consultiu, i formar part d’aquesta comissió no garanteix que s’acceptin les propostes presentades per la Plataforma, com a mínim s’ha obert un petit espai pel diàleg.

Aquesta oportunitat esdevé alhora un nou repte que Espai Gos Bcn afrontarà amb tota la seva energia i el suport de tots i totes les seves membres, per aconseguir convertir Barcelona en una ciutat compartida.

Un pensament sobre “La Plataforma Espai Gos Bcn entra a formar part del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s