Sin categoría

Lemes i consells per les concentracions de persones amb gos que comencen demà

El benestar dels gossos, la raó de ser d’aquesta lluita.

Després de mesos d’assetjament, les persones amb gos sortiran al carrer per defensar el seu dret a utilitzar els espais de la ciutat i garantir el benestar dels seus animals.

Per aquesta raó, d’Espai Gos Barcelona posa a la disposició de les persones que decideixen anar amb els seus animals, uns consells de conducció de gossos a les caminades i concentració.

Els participants trobaran diverses persones de l’organització als punts de trobada i durant el recorregut, que els podran aconsellar en cas d’imprevistos amb els animals o altres dubtes.

Els tres llocs on començaran les caminades seran:

  • 19 h als Jardins d’Hiroshima
  • 19.15 h a Jardins d’Enric Sagnier
  • 19.30 h a la Plaça Joanic.

Lemes oficials de l’organització

Els lemes oficials d’aquestes marxes setmanals, acordats entre representants de tots els Districtes que hi participaran (Sant Martí, Sant Gervasi, Sants i Guinardó), són:

#JoTambéSócBarcelona

Ximeno, posa la taula de treball

Volem solucions, no prohibicions

Al parc cabem tots /Al parc cabem totes

Consells sobre la conducció de gossos

La nostra prioritat és el benestar dels nostres gossos. Cadascú haurà de valorar la capacitat del seu gos per gestionar la concentració de persones i gossos en un àmbit urbà, en espais reduïts i, per tant, la conveniència o no de portar-lo a la caminada.

  1. Caminem amb tranquil·litat, el gos ho ha de percebre com un passeig relaxat, evitem l’ ús de xiulets, megàfons o qualsevol altre element estressant.
  2. Si en algun moment veus que el teu gos se sent incòmode, separa’t del grup gran una estona fins que es calmi.
  3. Cal respectar el ritme de cada gos, deixar-lo que passegi tranquil, ensumant. El ritme del grup no serà ràpid, per la qual cosa, tindreu temps.
  4. No feu estrebades de corretja ni exigiu al vostre gos que camini al vostre costat, això no el deixa ensumar i conèixer l’ entorn, generant-li estrès i afavorint l’ aparició de conflictes.
  5. Porteu el kit bàsic de neteja per a gossos (bosses, ampolles d’aigua).
  6. Recordem que està prohibit que beguin aigua de les fonts, per la qual cosa, també podeu portar ampolles amb aigua o un bol per omplir-lo.
  7. Els gossos braquicèfals (carlinos, bòxers, bulldogs, etc.) acostumen a tenir dificultats respiratòries, si el dia de la caminada fa calor, valoreu la possibilitat de deixar-lo a casa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Un pensament sobre “Lemes i consells per les concentracions de persones amb gos que comencen demà”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s