inici, notícies, vídeos

Entrevista a representants d’Espai Gos Bcn el dia de la primera passejada reivindicativa de persones amb gos de Barcelona.

Durant el recorregut, manifestants i organització van estar acompanyats per un equip de Notícies Vespre, que va realitzar una connexió en directe. I en finalitzar, dues representants van estar entrevistades al programa Bàsics de la mateixa cadena.

El passat dia 7 de juny, les persones amb gos de Barcelona realitzaven la primera passejada reivindicativa per demanar la creació d’una taula de treball per pactar l’aplicació de l’Ordença PTVA que al mes de setembre limitarà els usos que poden fer dels espais públics.

La caminada va ser coberta en directe per l’equip de Notícies vespre, que va retransmetre en directe en el moment en què un dels grups arribava a Torrent de l’Olla, passades les 20.30 h de la tarda, per trobar-se amb la resta de participants.

La passejada, on van participar més de 200 persones, finalitzava amb una fotografia de grup a les grades de la Plaça Lesseps, després que els participants enganxessin cartells i pancartes amb les seves reclamacions a la Gerència d’Ecologia Urbana, encarregada de l’aplicació d’aquesta normativa.

En finalitzar, la mateixa cadena va convidar dos representants de la Plataforma per entrevistar-les al programa Bàsics.

Us deixem aquí les enllaços de les dues notícies i l’entrevista.

Btv Notícies vespre directe. (Minut 11.40)

pantalla notícies directo.png

Clip: Passejada reivindicativa a favor de la presència de gossos als espais verds

pantalla notícia clip.png

Btv – Bàsics. Entrevista portaveus Espai Gos Bcn. (Minut 24.50)

entrevista-basics-btv-foto-2-e1528731574136.jpeg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s